Våre tjenester

Personlig veiledning | Problemhund

En problemhund er en hund som utagerer mot andre hunder, mennesker, biler, sykler, osv. En problemhund kan vise redsel og overdreven defensiv adferd mot fremmede, være nervøs, utrygg, ulydig, og ha vansker med å ha et avslappet forhold til sine omgivelser.

Med vår hjelp kan din hund få den hjelpen den trenger, og du som hundeeier kan få tips til ditt eget lederskap og få en ny start på forholdet mellom deg og din hund. Som hundeeier trenger du å forstå hunden din, og med vår erfaring og ærlige tilbakemeldinger kan du være sikker på at du har tatt det riktige valget ved å komme til oss.

I en privat veiledning vil to instruktører utføre mental vurdering av hunden, og deretter tilrettelegger vi trening og veiledning basert på hundens individuelle behov. Vi jobber sammen for å etablere en oversikt over utfordringer, egenskaper, og behov, samt at dere får veiledning for trening fremover. Testen får dere tilsendt i etterkant pr mail, og vi er også tilgjengelige for spørsmål pr mail eller telefon i etterkant av veiledningen.

Valpetest

I en valpetest sjekker vi valpens medfødte egenskaper. Testen foretas når valpen er 49 dager, og innebærer en serie prosedyrer som, når resultatet blir vurdert, gir en objektiv, vitenskapelig bakgrunn for å forstå en individuell valps adferdstendenser.

Det er ni separate tester som benyttes for å gi valpens personlighetsprofil: sosial tiltrekning, følging, tvang, sosial dominans, høyde dominans,  apportering, følsomhet for berøring, følsomhet for lyd, og synsfølsomhet.